Wednesday, March 25, 2015

Panggilan Review Kadet Sarjan 2015

Assalammualaikum

Maaf atas kesibukan admin untuk memaparkan sebarang info.. Alhamdulillah sya dah lepas review dan akan melakukan medical pada mggu ini jugak.. insyaALlah mungkin anda selepas ini... ok calon2 sekalian.. sila share sebarang info. :)


45 comments:

Anonymous said...

askm wak.. sya dari perak interview review sya pda 14/03/2015 .. mereka cakap akan bgtau law terpilih akan wat medical check up .. ble sya tanya ,wak da buat ker medical check up?

Anonymous said...

askm wak, wak dri negeri mane?

Anonymous said...

Betul ke da review n medical lg??

Anonymous said...

Betul ke da review n medical lg??

Anonymous said...

Maksudnya..da interview sekali lg klu lepas baru buat medical chck up??mohon pencerahan..

Anonymous said...

Mcm ni sbnarnya..bln lepas 1 malaysia ada pnggilan review fizikal kadet sarjan..tak perlu interview dah..skrg ni smua calon yg lulus dlm ujian review fizikal ni masih menunggu pgglan utk buat medical checkup kali kedua..menurut bkt aman masih lg ada tapisan menilai markah lisan tahun lepas mengikut ranking tertinggi..JELAS kan..

Anonymous said...

o.. tapi bgi yg p interview review law x dpt bkn bazirkan masa dia ker ambk cuti tahun untuk pergi hadiri ..tapi bagi orang yang tahun lalu p interview tahun ni tak ada ,tak ada rezeki pula..

Anonymous said...

law follow markah tinggi, yang p interview review 2 law x dpt , bazir masa mereka jer kut..rugi masa mereka kut..

Anonymous said...

Kalau dipanggil utk review fizikal lg skali terpulang kpd anda nk pegi atau tak..bkt aman tak paksa suruh pegi utk jd polis..masa cuti apa smua perlu korban la kalau btol2 nk jd polis..siapa yg dpggl tu rezeki dia..bkt aman sendiri yg bgtau yg dpggl tu pun ikut markah tertinggi..TAK ADA SESIAPA YG PAKSA ANDA UTK JD POLIS.

Anonymous said...

Disini hanya utk kongsi2 info dan update pengambilan jwtn sarjan..sebarang pertanyaan lebih lanjut@ketidakpuashatian@rungutan sila pergi tros ke unit pengambilan bkt aman atau call numb yg tertera 03 22668349/8350/8351/8352..tqvm

Anonymous said...

Kalu y x dipangil untuk review tapi da lulus tmuduga n da buat mdicl tahun lepas..mcm MNA la tu ar..?

Anonymous said...

Mmg ada yang tak dipanggil..maklumat dr bkt aman mengikut markah lah..tetapi jika ada faktor lain yg menyebabkan dorg xpggl tu kena tnya sndri la bkt aman utk kepastian lanjut..yg menilai bkt aman bkn kami hanya calon menunggu shj ok en/cik..

Anonymous said...

Salam Semua. saya dengar ada member dari Kedah dah dpt surat lantikan sarjan. dia pun calon review fizikal bulan lepas.. ada sapa2 lagi dah dapat?

Anonymous said...

Saya ada dapat call.. Tapi x pasti surat apa yg diorg suruh amik di ipd jb, sebab skrg saya di selangor.. Ada sapa2 tahu x ni surat medical ke apa?

Anonymous said...

Yekee.tahniah.saya still tunggu lagi, kot2 ipk johor call:(. Btw awak ni calon lelaki ke wanita?

Anonymous said...

Saya lelaki.. Hehe.. Awak tahu ke surat apa? Lantikan ke medical?

Anonymous said...

Ouwh.ingt calon wanita.hehe.x pasti la plak.surat surat medical dngn tawaras skali kot.

Anonymous said...

Eh.. Saya waras la.. Haha.. Ok.. Sape2 ada info boleh la update.. Tq!

Anonymous said...

Hari tu awak da buat review fizikel tidak?

Anonymous said...

Surat yg anda semua maksudkan tu adlh surat tawaran utk melapor diri la tu..medical dah xperlu buat sbb dorg guna yg lama..sila ambil dgn segera utk psiapan awal ok kwn2..sy pun laki haha

Anonymous said...

Sabah,Sarawak ada yg sda dpt Surat tawaran??info2 dlu..

Anonymous said...

Betulah.. PDRM guna medical yg lama.. Saya dah dapat surat lantikan.. Lapor diri pada 14 Jun 2015 di Pulapol Kuala Kubu Baru, Selangor.. Alhamdulillah.. Pengambilan cuma 500 calon.. 396 lelaki dan 104 perempuan.. Semoga ada buat rezeki kawan2 lain..

Anonymous said...

alhamdulillah td baru dapat call suruh ambil surat dkt IPD.ad x calon perak

fitri mohd said...

Bro calon perak area mne?

Anonymous said...

Baru dpat call Dari ipd..tapi ambik surat temuduga fizikal konstble..confused la ni macam..tengah tungu2 Surat lantikan sarjan lain pula yg datang..huhu

Anonymous said...

Ada sesiapa nak join group wasap kadet sarjan wanita? Add wechat sy. Aireena9091. Btw jmpa di kkb nt. Good luck.

Anonymous said...

Salam kami dari melaka n n9. Sesiapa berminat utk join group wasap boleh berikan no phone or add sy di wechat aireena9091 n bagi no phone. Hnya calon terpilih wanita je boleh join hahahah.. mari kite berkenalan dulu. Adios amigos..

Napi Aidin said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ade x calon wanit dr johor yg dh dpt?

Anonymous said...

saya calon dri penang lapor diri 14 jun ..ada sapa2 dari penang x??bley knal2 dlu.. :D

fitri mohd said...

Bro perak area mane

Anonymous said...

ada x calon dari perak?

Napi Aidin said...

Sy dr perak

Anonymous said...

perak bahagian mane?sya ipoh..

Napi Aidin said...

Tapah....btw laki ke pompuan ni

Napi Aidin said...

Tapah....btw laki ke pompuan ni

Anonymous said...

ppuan... :)

Anonymous said...

action la kau napi aidin

Napi Aidin said...

Ape yg actionnye...aku just tnye laki ke pompuan je..x kan tu pon action..plik la

Napi Aidin said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Sila join group di fb utk maklumat lanjut spa8i:calon pdrm lelaki dan wanita

Anonymous said...

apa nama group dia bro?? bg link..

Anonymous said...

NAPI AIDIN ACTION dia punye link

Anonymous said...

selamat berjumpa u all.

Anonymous said...

Sy ngah konfius ni da 3 kali g iv jwtn kadet sarjen di ipd jb tp smpai skrg takde apa2 jwpn pom..ada sape2 yg dpt pggilan lapor diri ke kt cni?


Google+ Followers